Зодия Рак да започне нова връзка. Ето и хороскопа на Ламята:ОвенОвните

...
Зодия Рак да започне нова връзка. Ето и хороскопа на Ламята:ОвенОвните
Коментари Харесай

Хороскоп за 3 май Разпети петък: Да почне нова връзка зодия

Зодия Рак да стартира нова връзка. 

Ето и хороскопа на Ламята:

Овен

Овните през днешния ден не би трябвало прекомерно дълго да се двоумят, пробвайки се да оценят всички нюанси на обстановката, с цел да вземат правилно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на брачна половинка. Възможно е той да се не напълно логически в разсъжденията си, само че в неговата позиция несъмнено има нещо.

Телец

Животът е в разгара си! Понякога си позволявате да стигнете до много крайни неща, само че като се има поради Вашата импулсивност, просто е учудващо, че не сте стигнали по-нататък. Дошло е време да седнете и креативен да методите към обикновено обмисляне на естествен и постоянен бюджет, към който бихте могли да се придържате. Хайде прекратете с хихикането! Може да извършите това. Освен това, не се ли пробвате да отделите нещичко за почивката през лятото?
 

Близнаци

Никой не е казвал, че любовта е букет от две дузини рози! Казвали са единствено, че би било добре, в случай че е по този начин. Но хайде да стартираме изначало: от време на време това са маргаритки, от време на време невен, а от време на време шубрак от трънак, който продължава да боде доста часове, откакто сте го докоснали. Затова оставете тази прелестната градина на възприятията и събирате своите розови пъпки, до момента в който имате опция за това....
 

Рак

Днес обкръжаващите ще Ви натрапват своите хрумвания и мисли. Ще се наложи да действате по непознат сюжет и няма да се замисляте изключително за смисъла на ставащото. За през днешния ден е целесъобразно да приемате единствено тези оферти, от които може да спечелите освен Вие, само че и Вашите родственици. Денят ще е сполучлив за нови запознанства, сантиментални срещи и любовни връзки. За всички останали неща забавете хода, а и се пробвайте да си извършите равносметка за всичко това, което сте постигнали напоследък.

Може да се впуснете в нова връзка. 
 

Лъв

Вашите благоприятни условия не са безгранични, само че са много обилни. Пред Вас в този момент ще се открият няколко нови и забележителни пътища за триумф. Помнете, че би трябвало да изберете един от тях: няма да съумеете да постигнете резултат, в случай че прескачате от едно занятие на другои сменяте задачите и съдружниците си за тяхното постигане и съдружниците си. Днес ще сте изключително привлекателни за за представителите на противоположния пол. Приемайте снизходително знаците на внимание, флиртувайте, кокетничете, и деликатно избирайте най-симпатичния и заслужен човек от всички, които се интересуват от Вас - през днешния ден можете да си го позволите.
 

Дева

Дълбоко у Вас живее изкустен мотивационен оратор, който просто желае да се покаже. Имате хрумвания и въодушевени препоръки, които сте подготвени да споделите с всеки, който е подготвен да Ви изслуша, даже и сами да не осъзнавате това. Засегнете тематиката, която сте избягвали до този миг заради боязън да не бъде неправилно разбрано това, което мислите. Сега ще кажете допустимо най-точните думи и неловкостта, от която сте се страхували, ще се трансформира за почтена за почитание почтеност.
 

Везни

Неочаквано ще разберете, че враговете Ви са доста по-силни, авторитетни и могъщи, отколкопто сте могли да си визиите. Това, несъмнено, не е мотив неотложно да се откажете от битката и да вдигнете бяло знаме. Просто би трябвало да удвоите своето внимание и да разработите по-коварен проект - късмет да удържите победа към момента имате. От позиция на персоналните връзки денят е доста добър. Той разрешава намерено да поговорите за това, което ви тревожи, да обсъдите комплицираните въпроси, без да се страхувате от различия и кавги. Някои представители на знака ще чуят извънредно приятни сантиментални самопризнания.
 

Скорпион

Вие сте удобен и земен човек - за това никой не спори. Но също така сте и доста духовни и способни да виждате бездънен смисъл в ежедневните неща, които Ви обкръжават. За Вас постройката не е единствено структура от строителни материали и стъкло. Тя е за Вас и изражение на човешките упоритости, творчество и боязън от гибелта. Такъв метод на мислене ще Ви даде опция да видите същинската същина на всяко нещо, към което погледнете.
 

Стрелец

Ще ви бъде елементарно докажете себе си във всичко, което вършиме, стига да не сте се претрупали през миналите дни. Всички ексцентрични и странни неща ще ви притеглят като с магнит. Добър ден за работа с компютри и техника.
 

Козирог

Нещо Ви наподобява прекомерно привлекателно, с цел да се окаже истина? Може и да сте прави, само че за всеки случай деликатно изучете аргументите, заради които се оасявате. Дали това е, тъй като прекомерно доста Ви се желае да получите това, което оферират, или тъй като оня, който предлага, целеустремено и предумишлено „ подгрява ” Вашия интерес? Това може да се отнася за всяка сфера – от персоналната, до професионалната. Ако се съмнвате, потърсете мнение пт човек, на който имате доверие.
 

Водолей

Разбира се, че е прелестно да бъдете самостоятелни, само че от време на време Ви се желае да усетите уюта и комфорта от пребивяването в група от съидейници. За благополучие, имате доста ексцентрични сродни души, които може да повикате, в случай че Ви стане скучно, или се затъжите за компания. Смешните истории от предишното, радостното настояще и предвкусването на взаимните бъдещи развлечения - тъкмо това е, което Ви е нужно през този ден.
 

Риби

Ако през днешния ден към Вас витаят хрумвания, предизвикващи дискомфорт, то навръх тези хрумвания би трябвало да обърнете внимание преди всичко. Дошло е време да разширите своите граници и да извършите крачка напред към нов опит, или, в карйна сметка, още веднъж да започнете да атакувате подстъпите към предходни цели. Изпълнени сте с доста сила, и сте в положение да извършите нова оценка на старите условия. Това е отличен ден, в който да дадете някому още един късмет. Твърде огромна е вероятността, тъкмо в този момент да постигнете стремежи резултат.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР